Nyomtat
PDF
13
sze.

Ne felejtsek! sorozat kötetei

Megrendelőlap

A kitöltött megrendelő lapot küldje az alábbi e-mail címek egyikére:

Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.

Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.

   

Vilits Katalin
Ne felejtsek! Emlékeztető kislexikon a földrajz tanulásához

Ez az emlékeztető kislexikon olyan segédletként készült, amelynek segítségével az általános iskola felső tagozatos tanulói gyorsabban és hatékonyabban sajátíthatják el, illetve idézhetik fel a természet- és társadalomföldrajzi fogalmakat. A fogalomgyűjtemény nem kötődik egyetlen tanítási programhoz, tankönyvcsaládhoz sem. A könyvben a földrajzi fogalmak betűrendbe sorolva találhatók, így segít eligazodni az évek során felhalmozódott ismeretek között. Jól használható az iskolai vagy az otthoni tanuláshoz, a felmérésekre, középiskolai felvételire való felkészüléshez, sőt hasznos lehet a középiskolás évek alatt is.

   

Csapó Erzsébet
Ne felejtsek! Emlékeztető kislexikon a természetismeret és a biológia tanulásához

A „Ne felejtsek!” természetismeret és biológia kislexikonját használók a könyvben találkozhatnak a növények felépítésével, az állatok sajátosan működő szerveivel, amelyekkel alkalmazkodnak környezetükhöz és az emberi test működésével. Végig kísérhetik fejlődését a megtermékenyüléstől ifjúságán át idős koráig. Láthatják, hogyan okozhatunk kárt a Földnek, és hogyan árthatunk egészségünknek, de az is kiderül, hogyan védekezhetünk a ránk leselkedő veszélyek ellen. Az olvasók megtalálják benne azokat a kerettanterv által előírt legfontosabb fogalmakat, amelyeket az általános iskolai évek alatt el kell sajátítaniuk. Ha rendszeresen olvassák ezt a könyvet az órákon éppen aktuális tananyaghoz kapcsolódva, tudásuk is folyamatosan gyarapszik. A legkisebbektől a legnagyobbakig minden korosztály hasznosan forgathatja kezében ezt a tudománytárat.

   

Nagy Sándor
Ne felejtsek! Emlékeztető kisenciklopédia és példatár a fizika tanulásához

Ez az emlékeztető kisenciklopédia fizikai segédletnek készült az általános iskola felső tagozatos tanulói számára. Nem kötődik kizárólagosan egyetlen tanítási programhoz, tankönyvcsaládhoz sem, csupán a fizikához. Az egyes évfolyamokon megismert fizikai fogalmak, ismeretanyag most együtt, egy helyen találhatók témakörök szerint csoportosítva. A kisenciklopédia számos mintafeladatot tartalmaz megoldási útmutatással együtt. A könyv nagyon jó szolgálatot tesz órára, felmérésekre, középiskolai felvételire való készüléskor, sőt haszonnal forgatható a középiskolás évek alatt is. A kiadványban való tájékozódást tartalomjegyzék és tárgymutató segíti.

   

Szabó Erika
Ne felejtsek! Emlékeztető kislexikon a kémia tanulásához

Ez az emlékeztető kislexikon a megismert kémiai fogalmakat, ismereteket, anyagok tulajdonságait és azok előfordulásait, felhasználásait betűrendes sorrendben tartalmazza. A tanulóknak abban kíván segíteni, hogy az új ismeretek feldolgozásakor, összefoglalásakor, versenyre való felkészüléskor vagy ismétléskor gyorsan visszakereshető legyen a szükséges ismeret. Elsősorban az általános iskolai tananyagot tartalmazza, de haszonnal forgathatják a középiskolai diákok is, hiszen a középiskolai tanulmányokra épít. A kislexikon nem kötődik egyetlen tankönyvcsaládhoz sem, alapvető kémiai ismerteket tartalmaz.

 

Kalandpróba Alapítvány

matrix muhely logo small

web_links

Kosár

Az Ön kosara pillanatnyilag üres.

Belépés


Elfelejtetted bejelentkezési nevedet?
Regisztrálok

Látogatók száma

Ma41
Tegnap44
A héten137
A hónapban858
Összesen257161

Támogatóink

szeplaki_logo_001

kaland_logo

rejtely_logo

piatnik_logo

furfang_banner_colorange


lathatatlan_kiallitas


inf_logo


orczi_logo


 
cynomys_logo
 
 

playonkids_logo_1

piatnik_logo

capitaliser logo

Kapcsolat

Furfang Kiadó Kft.

Cím:
H-1161 Budapest, Rákóczi út 30.
H-4026 Debrecen, Bethlen u. 42–44.

Levelezési cím:
H-1625 Budapest, Pf. 24
H-4001 Debrecen, Pf. 486

Mobil:
+36 30/436-8301
+36 30/645-8849

E-mail: furfangkiado@gmail.com

Partnereink

Facebook