Hírek

 • Tábori ajánlatunk

  Kedves Szülők!

  Beköszöntött a nyári szünet. Sok családban okoz problémát, mi legyen a gyermekkel, ha augusztusra már elfogyott a szabadság, és a nagyszülők sem tudnak több napot vállalni. Mi szívesen segítünk.

  A Debrecen melletti vadregényes környezetben lévő Vekeri-tavi Ifjúsági Táborban és Campingben induló Lovagi táborainkban angol nyelvű foglalkozásokon is részt vehetnek az apródból lovaggá váló táborozók. Az angol nyelv gyakorlása biztosan jól jön majd az új tanév kezdetén. Kedvcsinálóként tábori ismertetőnk itt tekinthető meg.

  Érdeklődni lehet: a furfangkiado@gmail.com e-mail-címen és a 30/645-88-49-es telefonszámon.

  Várjuk érdeklődésüket és táborozni vágyó gyermekeiket.

 • Könyvajánlás

  Tudjátok, milyen változások vannak a legújabb helyesírásban?

  Helyesírási szabályzat

  A Műszaki Kiadó gondozásában megjelent Széplaki Erzsébet Az új helyesírási szabályzat – A változások tanításának módszerei című könyv ebben segít eligazodni.
  Mennyivel nyújt több segítséget a kiadvány a tanítóknak, tanároknak, szülőknek és minden helyesírására igényes embernek?
  Minden példa megtalálható a szabálypontok szövegének pontosítására, bővítésére, kiegészítésére.
  Feltünteti az adott évfolyamot, amelynek nyelvtani ismereteihez és helyesírási képességfejlesztéséhez az új szabálypontok és szabályváltozások kapcsolódnak.
  A megváltozott helyesírású szavak jegyzékében az egyes szavaknál olvasható(k) a kapcsolódó szabálypont(ok) száma.
  Feladatok (megoldásokkal), módszertani javaslatok, ötletek segítik nemcsak a helyesírási változások tanítását, hanem a helyesírási képesség fejlesztését is.

  A borítóra kattintva máris rendelhető!

   

 • Tankönyvrendelés

  Kedves Osztályfőnök kollégák!

  Szerepelnek a tankönyvlistán az Osztálymátrix Kommunikáció, etika, etikett, gazdaság, életpálya feladatgyűjteményeink, amelyeket a Műszaki Kiadó jelentett meg és forgalmaz.
  MK–2701 Osztálymátrix
  Kommunikáció, etika, etikett, gazdaság, életpálya feladatgyűjtemény a 11 éves korosztály számára
  MK–2702 Osztálymátrix
  Kommunikáció, etika, etikett, gazdaság, életpálya feladatgyűjtemény a 12 éves korosztály számára
  MK–2703 Osztálymátrix
  Kommunikáció, etika, etikett, gazdaság, életpálya feladatgyűjtemény a 13–14 éves korosztály számára

  OM 5. OM 6. OM 7-8.

  Ezek a feladatgyűjtemények segítséget nyújtanak a tanulók számára a világban való eligazodáshoz. Növelik az osztályfőnöki munka hatékonyságát. A komplexitás elvét szem előtt tartva a korosztály számára fontos kommunikáció a kiindulási alapja az erkölcsi, etikai, etikettbeli, gazdasági, életmódbeli és életpálya-orientációs nevelésnek.

  Osztálymátrix Kommunikáció, etika, etikett, gazdaság, életpálya feladatgyűjteményekről részletesebben tájékozódhattok a Műszaki Kiadó honlapján
  http://www.mkkonyvkiado.hu/2017/03/21/osztalymatrix-sorozat/
  Innen tölthetők le az osztályfőnöki tanmenet-javaslatok is.
  http://www.mkkonyvkiado.hu/letoltesek/kozismeret/osztalymatrix/

  A feladatgyűjtemények használatához szerzőként sok sikert kívánunk:
  Miskolci Szilvia és Széplaki Erzsébet

 • Új módszertani kiadványaink

  Kedves Kolléganők és Kollégák!

  Szeretnénk megkönnyíteni számotokra nemcsak a tanévkezdést, hanem a tanórákra való felkészülést is a következő tanári segédanyagokkal.

  KódszámCímKiadóÁrBank
  SZ–13708 Kézikönyv a Nyelvtan 8. tankönyvhöz, munkafüzethez – kizárólag pdf-formátumban ímelben küldéssel Széplaki Erzsébet Bt. 1.200 Ft Hajdú Takarék: 60600084-10040863
  SZ-14708 Kézikönyv a Szövegértést fejlesztő gyakorlatok 8.-hoz – kizárólag pdf-formátumban ímelben küldéssel Széplaki Erzsébet Bt. 800 Ft Hajdú Takarék: 60600084-10040863
  SZ-13808 Tanmenetjavaslat nyelvtan 8. évfolyam – kizárólag word-formátumban ímélben küldéssel Széplaki Erzsébet Bt. 500 Ft Hajdú Takarék: 60600084-10040863
  FR-16712 Széplaki Erzsébet: Az új helyesírási szabályzat
  A változások tanításának módszerei – kizárólag pdf-formátumban ímelben küldéssel
  Furfang Kiadó Kft. 1.500 Ft Erste Bank
  11600006-00000000-49095038

  A Kézikönyveim tartalmazzák az adott évfolyam tankönyvében és munkafüzetében található valamennyi feladat megoldását, a felmérésekét is.
  Az új helyesírási szabályzat – A változások tanításának módszerei című kiadványomban az új szabálypontok, szabályváltozások megtanításához módszertani javaslatokat, ötleteket adok közre, valamint feladatsorokat a rögzítéshez, gyakorláshoz, amelyeknek a megoldását is megadom. Kiegészítettem a megváltozott helyesírású szavak jegyzékét. Az egyes szavaknál feltüntettem a kapcsolódó szabálypontok számát, és további példaszavakat is írtam hozzájuk. Táblázatok, gondolattérkép segíti a szabálypontok rendszerének tanulását-tanítását.

  Hogyan tudjátok megrendelni a kiadványokat?

  1. A csopike9@gmail.com ímélcímre küldjétek el a megrendeléseteket! Tudassátok a kiadvány számát, címét! Adjátok meg a számlázási címet is!
  2. A táblázatban megadott számlaszámra utaljátok át a kiadványok árát! A közlemény rovatban feltétlenül írjátok meg a neveteket és a megrendelt kiadványok kódszámát.
  3. Az összeg számlaszámra történő megérkezése után az ímélcímetekre elküldöm a megrendelt pdf- vagy world-formátumú anyagokat. FONTOS! A freemailes ímélekre nem megy át melléklet.

  Természetesen a tanévkezdés megkönnyítése érdekében szívesen segítek más, felsős magyarral kapcsolatos kérdésekben a fenti ímélcímen, de a Facebookon is.

  Sok sikert kívánva üdvözöllek benneteket:
  Széplaki Erzsébet, Csöpi

FURFANG KIADÓ – A TUDÁS VARÁZSA

Köszöntünk a Furfang Kiadó honlapján, ahol tiéd lehet A tudás varázsa! 

Cégünk, a Furfang Kiadó Kft. sokoldalú cég, amely tanulást, tanítást segítő kiadványok kiadásával, forgalmazásával, valamint a pedagógiai folyamatokhoz kapcsolódó képzésekkel és tanácsadással foglalkozik.

Szlogenünkhöz – A tudás varázsához – híven szeretnénk valóban megmutatni és átadni a tudás varázsát és hatalmát mindazoknak, akik valami mást, valami újat, valami korszerűt szeretnének a pedagógia területén kapni.

A céget pedagógiailag képzett, a gyakorlatban is hosszú évek tapasztalatával rendelkező, új utakat kereső, a könyvkiadásban is elismert szakemberek alapították. Munkájukat sok, azonos gondolkodású pedagógus, szerkesztő, tördelő, értékesítő, marketinges és barát segíti, akik szintén hisznek abban, hogy valami nagyszerűt mást, máshogyan tudnak létrehozni e területen.

A megrendeléseket online vagy szerződött szállító partnereink segítségével teljesítjük.

 

Alapítók:

Széplaki Erzsébet tanító, magyar szakos tanár, érdemes tankönyvíró, szakértő a kompetenciaalapú oktatás szövegértés-szövegalkotás területén 

Miskolci Szilvia tanító, magyar szakos tanár, bölcsész, tankönyvíró, szakértő a kompetenciaalapú oktatás szövegértés-szövegalkotás területén, közoktatási szakértő  

Az alapítás éve: 2011 

Kalandpróba Alapítvány

matrix muhely logo small

web_links

Kosár

Az Ön kosara pillanatnyilag üres.

Belépés


Elfelejtetted bejelentkezési nevedet?
Regisztrálok

Látogatók száma

Ma114
Tegnap201
A héten733
A hónapban3080
Összesen148506

Támogatóink

szeplaki_logo_001

kaland_logo

rejtely_logo

piatnik_logo

furfang_banner_colorange


lathatatlan_kiallitas


inf_logo


orczi_logo


 
cynomys_logo
 
 

playonkids_logo_1

piatnik_logo

capitaliser logo

Kapcsolat

Furfang Kiadó Kft.

Cím:
H-1161 Budapest, Rákóczi út 30.
H-4026 Debrecen, Bethlen u. 42–44.

Levelezési cím:
H-1625 Budapest, Pf. 24
H-4001 Debrecen, Pf. 486

Mobil:
+36 30/436-8301
+36 30/645-8849

E-mail: furfangkiado@gmail.com

Partnereink

Facebook